aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνορθωσιάτης ο Ελουντού: «Θα βάψω τα μαλλιά μου μπλε» (video)

Ανορθωσιάτης ο Ελουντού: «Θα βάψω τα μαλλιά μου μπλε» (video)

Έγινε το αναμενόμενο. Μετά τον Άντερσον Κορέια, η Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτηση και του Τσαρλς Ελουντού, με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό και είχε γίνει γνωστό πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ, παραχώρησε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Τσαρλς Ελουντού. Πρόκειται για 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στα «φτερά» της επίθεσης. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 22 αγώνες με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, πετυχαίνοντας 2 τέρματα και δίνοντας 3 ασίστ. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός αγωνιζόμενος στο Κυπριακό πρωτάθλημα τα τελευταία 3 χρόνια, κατέγραψε 84 συμμετοχές, σκοράροντας συνολικά 12 τέρματα και μετρώντας 13 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Ελουντού στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πετύχει όσο το δυνατό περισσότερα τέρματα με το Φοίνικα στο στήθος!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την υπογραφή των συμβολαίων:

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον, μέλος ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου όπως η Ανόρθωση. Πραγματικά η χαρά μου είναι απερίγραπτη».

Αγωνίστηκες στο Αντώνης Παπαδόπουλος ως αντίπαλος, με τη Νέα Σαλαμίνα. Ποιο αίσθημα σου αφήνει αυτό το γήπεδο;
«Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα, κάθε φορά που αγωνιζόμουν σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος. Αγωνιζόμουν απέναντι στην πιο μεγάλη ομάδα της Κύπρου και ήθελα πάντα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πλέον αποτελώ μέρος της ομάδας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό».

Οι οπαδοί μας όπως γνωρίζεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Τι θα ήθελες να πεις σε αυτούς;
«Αυτό που θέλω να πω είναι πως πάντοτε σε κάθε αγώνα, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και στην Νέα Σαλαμίνα. Θα δουλέψω σκληρά με σκοπό να τους βλέπω και να τους κάνω χαρούμενους».

Θα βρεις και κάποιους γνωστούς σου στην ομάδα μας όπως ο Κορέια και ο Μαργκάσα.
«Ναι θα βρεθούμε ξανά με τον Μαργκάσα, θα είναι και ο Κορέια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το να βρίσκεις παίκτες, τους οποίους γνωρίζεις από πριν σε μια νέα ομάδα είναι πολύ καλό και βοηθά στο να υπάρχει καλύτερη συνεργασία».

Κάποιοι οπαδοί μας έχουν την απορία κατά πόσο θα βάψεις τα μαλλιά σου μπλε, αγωνιζόμενος με την ομάδα μας.
«Σίγουρα θα το κάνω. Στο πρώτο παιχνίδι που θα αγωνιστώ θα είναι βαμμένα μπλε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ