aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνορθωσιάτικο «φρένο» στις μετεγγραφές

Ανορθωσιάτικο «φρένο» στις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση δεν προχώρησε σε ενίσχυση κατά τη χθεσινή, τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου. Μετά το ναυάγιο με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, μπήκε τελεία στην προσπάθεια ικανοποίησης της επιθυμίας του Ρόνι Λέβι, ο οποίος ευνοούσε την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή. Όπως λένε οι κυανόλευκοι, κάποιες συγκυρίες σε συνδυασμό με τις καλυμμένες θέσεις ξένων και κοινοτικών δεν έδωσαν τη δυνατότητα.

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και το γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου έχει επιπλέον έξοδα που αφορούν σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα την ενισχύσουν στην τρέχουσα σεζόν. Καταρχάς, θα πληρώσει μεγάλο ποσό για την αποδέσμευση του Αντριάν Κολούνγκα. Έπειτα, θα δώσει χρήμα στον Γιόσιπ Κβέσιτς, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνου και θα αποχωρήσει, ενώ θα πληρώνει και τον Σεργκέι Μακάροφ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Με τα δεδομένα λοιπόν που έχουν δημιουργηθεί, η «Μεγάλη Κυρία» θα συνεχίσει ώς έχει. Έτσι, ο Ισραηλινός προπονητής θα προσπαθήσει να βελτιώσει την ομάδα του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, μιας και είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι η εικόνα των δύο πρώτων αγωνιστικών δεν ήταν ικανοποιητική. Η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που τη θέλει η τεχνική ηγεσία.

Το γεγονός ότι έχουν αποκτηθεί ποιοτικοί παίκτες εγνωσμένης αξίας είναι ξεκάθαρο, όμως αυτό δεν αρκεί από μόνο του για να φέρει τις επιτυχίες. Χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη για να καταφέρει ως σύνολο η Ανόρθωση να «δέσει», να αποκτήσει χημεία και να βγάλει αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα δυο παιχνίδια δεν είχε φρεσκάδα, ήταν αργή στην ανάπτυξη και με προβλέψιμο τρόπο παιχνιδιού. Ο Λέβι πιστεύει πως θα επέλθει βελτίωση μέσα από τα επόμενα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ