aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανορθωσιάτη, αψήφησε το κρύο και έλα δίπλα στην ομάδα»

«Ανορθωσιάτη, αψήφησε το κρύο και έλα δίπλα στην ομάδα»

Ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών του στο Μακάρειο και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας, καλείται να δώσει σήμερα (17:00) ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η διατήρηση της «Μεγάλης Κυρίας» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα περνάει από το Μακάρειο στάδιο και πέρα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η Ανόρθωση χρειάζεται και την δυναμική στήριξη του κόσμου της.

Καλούμε λοιπόν τον περήφανο Ανορθωσιάτη να αψηφήσει το κρύο και να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στα επιτυχημένα αποτελέσματα και όλοι μαζί, να πανηγυρίσουμε στο τέλος του αγώνα μια ακόμη νίκη, η οποία θα μας κρατήσει σε θέση οδηγού όσο αφορά την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ