aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ζόρικη η προϊστορία, αλλά… δεν παίζει μπάλα

Ανόρθωση: Ζόρικη η προϊστορία, αλλά… δεν παίζει μπάλα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν Ανόρθωση και Ομόνοια έχουν προσφέρει εξαιρετικά παιχνίδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μάλιστα, η Ομόνοια, ακόμη και σε εποχές που δεν ήταν στα καλύτερά της, κατάφερνε να παίρνει νίκες μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της «Κυρίας» Tιμούρ Κετσπάγια. Βέβαια, η προϊστορία δεν παίζει μπάλα και ασχέτως του τι έγινε στο παρελθόν, μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Όσοι έχουν δει μέχρι σήμερα τα φετινά παιχνίδια της Ανόρθωσης δεν πρέπει να διαφωνούν στο ότι ξέρει να αξιοποιεί την έδρα της στο μέγιστο βαθμό και ειδικά σήμερα που το γήπεδο θα είναι κατάμεστο απέναντι στην Ομόνοια, οι φίλοι της «Κυρίας» αναμένουν ότι η δική τους συμβολή αναμένεται να είναι σημαντική.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, μεταξύ άλλων, θέλει οι ποδοσφαιριστές του να μπουν στο γήπεδο και να δείξουν από την αρχή τις προθέσεις τους. Έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα της Αμμοχώστου θα προσπαθήσει να φθάσει νωρίς σ’ ένα γκολ, που θα τη βοηθήσει να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι και να φθάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, διατηρώντας και το απόλυτο στην έδρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ