aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ζητείται αντίπαλος

Ανόρθωση: Ζητείται αντίπαλος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η συμφωνία της Ανόρθωσης με τη Λάρισα για φιλικό παιχνίδι στις 4 Αυγούστου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει ναυαγήσει. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν σε κάποια διαδικαστικά θέματα και τελικά η ομάδα με ιδιοκτήτη τον Αλέξη Κούγια δεν θα πάρει το αεροπλάνο για τη Λάρνακα. Αυτό έχει αλλάξει κατά κάποιο τρόπο τα πλάνα της «Κυρίας» μιας και είχε δεδομένο το φιλικό με τη Λάρισα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Πλέον, η διοίκηση της Ανόρθωσης κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει άλλη ομάδα στην Κύπρο, μιας και δεν είναι στις προτιμήσεις της η ομάδα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για φιλικό ματς. Έτσι, ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές με ομάδες εξ Ελλάδος, όπως ο Άρης, η Ξάνθη και δυο-τρεις ακόμα και μέχρι αύριο αναμένεται να υπάρχει απάντηση.

Στόχος είναι να γίνει φιλικό παιχνίδι στο τέλος της βδομάδας (3, 4 ή 5 Αυγούστου), αφού η «Κυρία» μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Λάτσι θέλει να διατηρηθεί σε όσο γίνεται καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αυτό θα γίνει μόνο μέσω κάποιων φιλικών αγώνων και γι’ αυτό γίνονται προσπάθειες για ένα ακόμη φιλικό, έτσι ώστε η ομάδα να μονταριστεί όσο γίνεται καλύτερα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου.

Ο Ρόνι Λέβι, βέβαια, φαίνεται και ο ίδιος να ψάχνεται ακόμη και να μην έχει καταφέρει να βγάλει αυτά που θέλει από τους παίκτες του. Η χρησιμοποίηση του Ράγιος στα «φτερά» στο 4-4-2 δεν βοηθά την ομάδα, ενώ απουσιάζει και η φαντασία από τη μεσαία γραμμή. Η ομάδα γίνεται προβλέψιμη και αυτό είναι κάτι που φανέρωσε ξανά και στο φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Η είσοδος του Λαβόρδε στο γήπεδο αναμένεται να δώσει άλλο αέρα στην επιθετική γραμμή, όμως το θέμα είναι πότε ο Κολομβιανός θα είναι σε θέση να βοηθήσει 100% και να βγάλει στο γήπεδο αυτά που όλοι περιμένουν και αυτά για τα οποία έγινε η υπέρβαση στο οικονομικό. Ο Λαβόρδε αναμένεται ότι στο επόμενο φιλικό της Ανόρθωσης θα πάρει χρόνο συμμετοχής και αυτό θα αποτελέσει και πόλο έλξης για τους φίλους της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ