aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ζητά άμεσα απολογία, αυτούσια η επιστολή στον Παπαχαραλάμπους

Ανόρθωση: Ζητά άμεσα απολογία, αυτούσια η επιστολή στον Παπαχαραλάμπους

Σε άμεση δημόσια απολογία καλεί η Ανόρθωση τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Με επιστολή προς τον κ. Παπαχαραλάμπους το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την ομάδα της Αμμοχώστου καλεί τον πρόεδρο της Επιτροπής να ανακαλέσει τις δηλώσεις και/ή σχόλια στα οποία έχει προβεί το τελευταίο διάστημα τα οποία αφορούν την ομάδα της Ανόρθωσης και αποτελούν προσπάθεια αμαύρωσης της ιστορίας της ομάδας.

Mεταξύ άλλων στην επιστολή τονίζεται πως οι δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Παπαχαραλάμπους για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα του αγώνα Ανόρθωση – Απόλλων έχει διαψευστεί από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, ενώ ακόμα και στις χθεσινές (8/10) δηλώσεις του στην ΚΟΠ στοχοποίησε τον τερματοφύλακα της ομάδας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, δια των δικηγόρων της, τονίζει πως σε αντίθετη περίπτωση προτίθενται να λάβουν όλα τα νόμιμα δικαστικά μέτρα εναντίον του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, για διαφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτων της και για αποκατάσταση της φήμης και του ονόματός της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ