aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ζεστός» ο Λάζαρος, ανοικτό «παράθυρο» για Οκριασβίλι

Ανόρθωση: «Ζεστός» ο Λάζαρος, ανοικτό «παράθυρο» για Οκριασβίλι

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αλλαγή πλεύσης από τον Τιμούρ Κετσπάγια στον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός τεχνικός άφησε στην άκρη τις σκέψεις απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού και επιθυμεί ενίσχυση με μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή. Το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου παραμένει στο προσκήνιο και μάλιστα ο έμπειρος Ελλαδίτης είναι «ζεστός» για μετακόμισή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Στην Ανόρθωση αξιολογούν όλα τα δεδομένα, καθώς μπορεί να είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και το ιταλικό πρωτάθλημα, όμως διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του. Ο προπονητής της «Κυρίας» έχει αξιολογήσει θετικά άλλη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως αριστερός εξτρέμ και περιμένει την απάντησή του.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν και αισιοδοξούν ότι ο Τορνίκε Οκριασβίλι θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ενισχύσει το πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια για το ντέρμπι του Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο 28χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής ήταν στις 8 Νοεμβρίου, στη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0 για τη 10η αγωνιστική. Οι συχνοί τραυματισμοί του Οκριασβίλι προβληματίζουν, καθώς στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στην «Κυρία» το όνομά του ήταν γραμμένο αρκετές φορές στο ιατρικό δελτίο.

Το γεγονός αυτό όχι μόνο έβαλε «φρένο» και στις σκέψεις για πρόταση πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του, αλλά στην Ανόρθωση είναι έτοιμοι να συναινέσουν στο ενδεχόμενο μετεγγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού εάν προκύψει ενδιαφέρον. Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ εξέφρασε πολλάκις την επιθυμία του να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού και όσο παραμένει ανοικτό το μετεγγραφικό «παράθυρο» δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ