aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ζεστός» για Γιαννιώτα, απέρριψε Ντάρμπισαϊαρ

Ανόρθωση: «Ζεστός» για Γιαννιώτα, απέρριψε Ντάρμπισαϊαρ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στα… βαθειά μπαίνει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης και σταδιακά θα προστίθενται ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ των κυπελλούχων για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Η αποχώρηση των Τορνίκε Οκριασβίλι και Γκιόργκι Κβιλιτάια ήταν εδώ και μέρες γνωστή για τους φίλους της «Κυρίας», οι οποίοι προφανώς και υποδέχονται ενοχλημένοι την ειδησεογραφία που θέλει τους Τορνίκε Οκριασβίλια και Γκιόργκι Κβιλιτάια να εντάσσονται στο ρόστερ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ, αντιστοίχως.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βλέπει τους συμπατριώτες του να βρίσκουν συμβόλαια σε ανταγωνίστριες ομάδες με καλύτερους οικονομικούς όρους και είναι υποχρεωμένος να κινηθεί στο παζάρι για ενίσχυση της ομάδας του. Πέραν των Γεωργιανών, έχουν αποχωρήσει οι Γκαλίτσιος, Μαργκάσα και Μανιάς. Επίσης, ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια των Βργκοτς, Πηλέα και Χριστοφή. Μόνο στον τελευταίο θα γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με μειωμένους οικονομικούς όρους και εναπόκειται στον ποδοσφαιριστή εάν θα την αποδεχθεί.

Ο 53χρονος προπονητής ταξίδεψε την Τετάρτη (2/6) για διακοπές και ακολούθως θα βρεθεί στην πατρίδα του, όπου θα έχει επαφές με τους Γκουράμ Κάσια (κεντρικός αμυντικός) και Βάκο Κβίλια (μεσοεπιθετικός). Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η οικονομική διαφορά που υπάρχει θα γεφυρωθεί και θα προκύψουν συμφωνίες (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

Ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Κετσπάγια είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας και εφόσον ο Ελλαδίτη εξτρέμ ρίξει λίγο τις οικονομικές του απαιτήσεις και δεν βρει ανοικτές πόρτες σε Ελλάδα και Ισπανία πολύ πιθανόν να συνεργαστεί με τον Γεωργιανό προπονητή, έστω και με δύο χρόνια καθυστέρηση. Οι κυανόλευκοι δηλώνουν άγνοια για το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού Αχμέντ Μούσα που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ τις προηγούμενες μέρες προτάθηκαν δύο περιπτώσεις οι οποίες εξετάστηκαν αλλά εν τέλει απορρίφθηκαν. Πρόκειται για τους Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Ντανιέλ Μοϊσόφ. Ο Άγγλος επιθετικός προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου, όμως λόγω ηλικίας δεν έγινε κίνηση για απόκτησή του, αν και υπάρχει καθολική αναγνώριση της αξίας του. Δεδομένη είναι η μετεγγραφή του Μάριου Αντωνιάδη, ενώ πολύ πιθανόν να φορέσει τα κυανόλευκα και ο Ονησίφορος Ρουσιάς.

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν στην Κύπρο για τον Κετσπάγια και γίνονται ανταγωνιστές του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ