aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Υπογράφει συμβόλαιο πέντε μηνών ο Ανανίτζε, ήρθε στην Κύπρο

Ανόρθωση: Υπογράφει συμβόλαιο πέντε μηνών ο Ανανίτζε, ήρθε στην Κύπρο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Κυπριακό έδαφος πάτησε λίγο πριν τις 17:00 ο Γιάνο Ανανίτζε. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός αφίχθηκε στο νησί για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση. Εντός της ημέρας θα έχει συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τη διοίκηση της «Κυρίας» στην οποία θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο 27χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έπεισε τον συμπατριώτη του άσο να έρθει στην ομάδα της Αμμοχώστου παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξαν ομάδες από Ρωσία και Τουρκία, οι οποίες ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν πολύ καλύτερο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δύο ενδιαφερόμενοι για Σαντίκ, περιμένουν Γκέντσογλου

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ανανίτζε να έρθει στην Κύπρο έπαιξε η γερή αποζημίωση (1.000.000 ευρώ) που έλαβε από την Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και η παρουσία τόσο του Τιμούρ Κετσπάγια, όσο και άλλων διεθνών Γεωργιανών στην ομάδα.

O Ανανίτζε θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απροόπτο θα ενταχθεί στο ρόστερ της Ανόρθωσης σε μία μετεγγραφή που σαφώς θα αυξήσει την ποιότητα του ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ