aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Υπογράφει συμβόλαιο εκατομμυριούχου ο Πεδρίνιο»

Ανόρθωση: «Υπογράφει συμβόλαιο εκατομμυριούχου ο Πεδρίνιο»

Προτάσεις από την Ανόρθωση και μία ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έχει στα χέρια του ο Πεδρίνιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της φημισμένης «Α Bola» o Πορτογάλος επιτελικός μέσος της Πάσος ντε Φερέιρα θα αποχωρήσει από το σύλλογο και σύντομα θα λάβει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως η διοίκηση της Πάσος Φερέιρα ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Λουίς Κάρλος με τον έμπειρο μέσο να συνεχίσει στο σύλλογο εκτός απρόοπτου, ενώ αντίθετα είναι τα δεδομένα σχετικά με τον Πεδρίνιο.

«Ο αρχηγός έχει μια δελεαστική πρόταση από την Κύπρο (σ.σ. Ανόρθωση) και άλλη μία από το Αζερμπαϊτζάν και σίγουρα θα εγκαταλείψει την ομάδα για να υπογράψει συμβόλαιο εκατομμυριούχου».

Ο δεξιοπόδαρος επιτελικός μέσος τη σεζόν 2019-20 μέτρησε 31 συμμετοχές με την Πάσος ντε Φερέιρα, πέτυχε δύο γκολ και πιστώθηκε άλλες δύο ασίστ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στη μετεγγραφική του λίστα τον ποδοσφαιριστή, γι’ αυτο άλλωστε και του κατατέθηκε πρόταση, όμως την ίδια ώρα έχει στα υπόψη και άλλες επιλογές για τη θέση του επιτελικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ