aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Υπογράφει ο Μπουσουλάτζιτς και «διώχνει» τον Σελίν

Ανόρθωση: Υπογράφει ο Μπουσουλάτζιτς και «διώχνει» τον Σελίν

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στην Κύπρο ήρθε αργά χθες βράδυ ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Με τον Βόσνιο μέσο υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2022 και εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην Ανόρθωση.

Ο 29χρονος μέσος θα αποτελέσει τη δεύτερη κίνηση της Ανόρθωσης στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, μετά τον Σπύρο Ρισβάνη, με τους δύο ποδοσφαιριστές να κάνουν τη διαδρομή Περιστέρι – Λάρνακα με διαφορά λίγων ημερών.

Η απόκτηση του Μπουσουλάτζιτς φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Γεβγέν Σελίν ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα ακολουθήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Ουκρανός αμυντικός δεν είναι στις αρχικές επιλογές του Κετσπάγια, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, γεγονός που διευκολύνει τη διοίκηση στη λύση της συνεργασίας ώστε να μην επιβαρυνθεί το ταμείο.  Η πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας για τρίτη μετεγγραφή θα φέρει «διαζύγιο» και με τρίτο ποδοσφαιριστή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλει τον Τραρλς Ελουντού να είναι ο επικρατέστερος για αποχώρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ