aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Υποχρεωτικά «χαραμίζεται» ο Ράγιος

Aνόρθωση: Υποχρεωτικά «χαραμίζεται» ο Ράγιος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση το ψάχνει για να κλείσει διάφορα φιλικά μέσα στον Αύγουστο, μιας και δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις πλέον στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τη ματαίωση του φιλικού με τη Λάρισα έχουν εντατικοποιηθεί οι προσπάθειες και υπάρχουν επαφές με κάποιες άλλες ομάδες από την Ελλάδα, για να έρθουν Κύπρο και να δώσουν φιλικό με την Ανόρθωση. Μερικές έχουν δείξει ενδιαφέρον για να κατηφορίσουν στη χώρα μας, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο ή το δεδομένο, με τις επαφές να συνεχίζονται.

Για την ώρα το επόμενο φιλικό που έχει να δώσει η ομάδα της Αμμοχώστου είναι αύριο με αντίπαλο τον Ερμή. Το ματς θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα αρχίσει στις 18:30 και θα είναι το δεύτερο μετά τον αποκλεισμό από τη Λάτσι. Ο Ρόνι Λέβι θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις δοκιμές του και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Ο Σισέ νιώθει καλύτερα, ενώ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Λαβόρδε.

Πάντως, ο Ισραηλινός δείχνει πρόθεση να εφαρμόσει αρκετά το 4-4-2, με τους Ντουρίς και Κατσιαράβα στην κορυφή της επίθεσης. Κάτι που τον «αναγκάζει» να δώσει στον Ράγιος ρόλο ακραίου επιθετικού. Μία θέση στην οποία δεν αποδίδει όσο ως επιτελικός και δικαιολογημένα ο κόσμος γκρινιάζει πολλές φορές που τον βλέπει να χαραμίζεται εκεί όπου δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Διαβάστε επίσης: Μετεγγραφική… στασιμότητα, πήρε τις €150.000, περιμένει τα επόμενα

Το 4-4-2 έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Στα αρνητικά είναι ότι με τους Κατσιαράβα και Ντουρίς στην ενδεκάδα δεν θα υπάρχει άλλος επιθετικός πρώτης γραμμής στον πάγκο. Επίσης, ο Ράγιος χρησιμοποιείται στα «φτερά». Εκτός αν ο Λέβι στην πορεία έχει πρόθεση να αφήσει στον πάγκο τον Ράγιος ή να αλλάξει τον σχηματισμό σε 4-2-3-1. Κάτι που θα ευνοήσει τον Ράγιος για να παίξει στη θέση που μπορεί να δώσει περισσότερα, όμως θα πρέπει ένας εκ των δυο βασικών επιθετικών να μένει στον πάγκο. Πιθανότατα ο Κατσιαράβα.

Όπως και να έχει, ο Λέβι αναμένεται ότι μέσα από τα επόμενα φιλικά θα φανερώσει ποιες είναι οι πραγματικές του βλέψεις ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος σε λιγότερο από ένα μήνα.

Το θετικό είναι ότι η «Κυρία» με τους παίκτες που έχει μπορεί εύκολα να μετατρέψει το 4-4-2 σε 4-2-3-1 με μία αλλαγή και το αντίστροφο. Μάλιστα θα γίνουν ακόμη δύο με τρεις κινήσεις οι οποίες θα δώσουν μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα στο σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Ισραηλινός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ