aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Υπό προϋποθέσεις ένας εκ των Ίνγκελσον και Λουιζάο

Ανόρθωση: Υπό προϋποθέσεις ένας εκ των Ίνγκελσον και Λουιζάο

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η Ανόρθωση «τρέχει» στο παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου και για την απόκτηση ενός μέσου για τον Κατάλογο Β, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ξεχωρίζει δύο περιπτώσεις.

Ο πρώτος είναι ο αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας U21, Σβάντε Ίνγκελσον, που ανήκει στην Ουντινέζε και ο δεύτερος ο Βραζιλιάνος Λουιζάο, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο. Κάτι παραπάνω από δύσκολες περιπτώσεις, αφού οι ομάδες τους επένδυσαν στην απόκτησή τους και προσδοκούν σε… κέρδος και παραχωρούνται ως δανεικοί. Αν τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις, θα αποκτηθεί ένας εκ των δύο.

Ο 22χρονος πολυθεσίτης Ίνγκελσον, στη λήξασα σεζόν έπαιξε από ένα εξάμηνο στις Πεσκάρα (4 συμμετοχές) και Καλμάρ Σουηδίας (18 συμμετοχές, δύο γκολ). Η Ουντινέζε τον αγόρασε έναντι 750.000 ευρώ από την Καλμάρ το Καλοκαίρι του 2017 και τη διετία 2017-19 έπαιξε 10 παιχνίδια (7 ως βασικός) στην Serie A’. Η τιμή του για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει ελεύθερο είναι 1,8 εκ. ευρώ!

Ο επίσης 22χρονος Λουιζάο είναι λίγο πιο… ακριβός. Οι ενδιαφερόμενοι για ελευθέρα μετεγγραφή πρέπει να πληρώσουν στην Πόρτο 2,5 εκ. ευρώ. Έπαιξε 64 φορές με τη δεύτερη ομάδα των «δράκων» και μόνο μία με την ανδρική. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Βόρσκλα Ουκρανίας, ομάδα Α’ κατηγορίας κι είχε 20 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ