aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Υπέγραψε ο Κετσπάγια, το συμβόλαιο και το μπάτζετ

Ανόρθωση: Υπέγραψε ο Κετσπάγια, το συμβόλαιο και το μπάτζετ

Η μεγάλη επιστροφή στην Ανόρθωση είναι γεγονός. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι και με υπογραφή προπονητής της «Κυρίας» και τη νέα περίοδο θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της προσφυγικής ομάδας μετά από δέκα χρόνια.

Ο Γεωργιανός προπονητής έβαλε το περασμένο Σάββατο υπογραφή σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα της Αμμοχώστου και έπιασε δουλειά με στόχο να είναι έτοιμος με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να αρχίσει τον προγραμματισμό.

Ήδη έδωσε εντολή στη διοίκηση της Ανόρθωσης για να αρχίσει επαφές με ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και θα ήθελε να παραμείνουν στο ρόστερ. Σίλντενφελντ και Στρούνα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία και οι κυανόλευκοι καταβάλλουν προσπάθειες για να ικανοποιήσουν τα θέλω του Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Οι δύο προτάσεις της Ανόρθωσης στον Σίλντενφελντ

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ζέσταμα» στο ραδιόφωνο του «ΑCTIVE» στον Κροάτη κεντρικό αμυντικό κατατέθηκαν δύο προτάσεις. Η μία αφορά μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με σχεδόν τις ίδιες ετήσιες απολαβές που λαμβάνει φέτος και η δεύτερη διετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Αυτούς ζήτησε ο Κετσπάγια

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προ εβδομάδων ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της εταιρείας, Χρήστο Πουλλαΐδη, τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τον Τιμούρ Κετσπάγια είχε αναλυθεί και το διαθέσιμο κονδύλι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το μισθολόγιο της Ανόρθωσης θα κυμαίνεται στα 3.500.000 ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τον 51χρονο τεχνικό, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: Η ανακάλυψη του Τιμούρι και τι λέει ο «θρύλος» για τον Κίκη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ