aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Υπέγραψε λύση του συμβολαίου του ο Εγγλέζου και... τέλος

Ανόρθωση: Υπέγραψε λύση του συμβολαίου του ο Εγγλέζου και… τέλος

Παρελθόν και επίσημα από την Ανόρθωση αποτελεί ο Νικόλας Εγγλέζου. Ο Κύπριος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής αν και διατηρούσε συμβόλαιο για τη νέα σεζόν αποχωρεί από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», καθώς η απόκτηση του Άντερσον Κορέια δημιουργεί συνωστισμό στη συγκεκριμένη θέση.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νικόλα Εγγλέζου, ο οποίος βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας μας από τις 16 Μαΐου του 2018. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια παραμονής του στην ομάδα μας, κατέγραψε 24 συμμετοχές (23 στο πρωτάθλημα, 1 στο Γιουρόπα Λιγκ), στις οποίες κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα και να μετρήσει 2 ασίστ.

Ευχές στον Εγγλέζου για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστούμε επίσης τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ