aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Υπάρχει και αγωνιστική υποχρέωση

Ανόρθωση: Υπάρχει και αγωνιστική υποχρέωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προσοχή στις τάξεις της Ανόρθωσης είναι στραμμένη στις διοικητικές εξελίξεις και στις ενέργειες του Τιμούρ Κετσπάγια για τη στελέχωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Αύριο είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση, κατά την οποίαν αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταβίβαση του 21% των μετοχών στον Χρίστο Πουλλαΐδη και να εγκριθούν και οι όροι διαχείρισης που θα παρουσιαστούν. Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα της Αμμοχώστου έχει να δώσει σήμερα παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00). Απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και είναι λογικό να μην υπάρχουν ιδιαίτερα κίνητρα για τα παιχνίδια του β’ γκρουπ.

Ο Στρέπελ είναι εκεί μέχρι να τελειώσει η σεζόν και να φύγει, κάποιοι παίκτες το ίδιο και μέσα σε όλο αυτό είναι υποχρεωμένη η Ανόρθωση να κατέβει στο γήπεδο και να παίξει όσο καλύτερα μπορεί, για τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες να τη στηρίξει.

Το μοναδικό κίνητρο για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι ότι με νίκη απέναντι στην Πάφος FC εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρωτιά, κάτι βέβαια που μπορεί να πετύχει ακόμη και με ισοπαλία, μιας και σε τέτοιο σενάριο θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποια προβλήματα και αυτό θα φέρει κάποιες αλλαγές.

Αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, η Ανόρθωση μέχρι στιγμής έχει κλειστούς τρεις ποδοσφαιριστές και είναι μία ανάσα από τον τέταρτο. Συμφωνία υπάρχει με τον τερματοφύλακα Λόρια, τον κεντρικό αμυντικό Βγκορτς και τον επιτελικό μέσο Οκριασβίλι. Επίσης, ο Βασιλακάκης είναι μία ανάσα από την ομάδα της Αμμοχώστου. Στις επαφές που έγιναν στην Κύπρο με τον ατζέντη του φάνηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κλείσει θετικά και το ενδεχόμενο απόκτησης του Ελλαδίτη μέσου. Σίγουρα θα γίνουν και άλλες κινήσεις, μερικές εκ των οποίων θα ξεκαθαρίσουν και από το ποιοι θα φύγουν από το υφιστάμενο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ