aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ξηλώνεται» από τη μέση και μπρος

Ανόρθωση: «Ξηλώνεται» από τη μέση και μπρος

Διαφοροποιημένη κατά πολύ, αν όχι εξ ολοκλήρου, θα είναι η επιθετική γραμμή της Ανόρθωσης τη νέα σεζόν σε σχέση με τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αφού συμφωνήσει τα πάντα με τη διοίκηση της «Κυρίας» σε ότι αφορά το πλάνο λειτουργίας και βάλει υπογραφή σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας θα πιάσει δουλειά και όπως ήδη παραδέχθηκε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής θα γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Ιδίως μεσοεπιθετικά η Κυπελλούχος ομάδα θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις. Ο βασικός φορ, Γκιόργκι Κβιλιτάια επιστρέφει στη Γάνδη η οποία κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι για το μέλλον του. Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα επιδιώξουν και μάλιστα με θέρμη να κρατήσουν τον Γεωργιανό φορ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά αναγνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι, μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) αποκάλυψε προτάσεις από Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ρωσία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κορέα και ανέφερε ότι το πιθανότερο είναι να φύγει από την Ανόρθωση και την Κύπρο. Οι πληροφορίες από το Ισραήλ θέλουν τον Ντορ Μίχα να επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χάποελ Μπερ Σεβά του Ρόνι Λέβι, έναντι 100.000 ευρώ. Η τριάδα αυτή ήταν η βασική στον τελικό κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Οκριασβίλι στον Active: «Έχω προτάσεις από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ!»

Φευγάτος είναι ο Μιχάλης Μανιάς, αφού δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του Τιμούρ Κετσπάγια που τον επέλεξε το περασμένο Καλοκαίρι και εκτός απρόοπτου αποχωρεί αν και διατηρεί συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Εξαιρετικά επισφαλής είναι η θέση του Τσαρλς Ελουντού, ο οποίος επίσης έχει συμβατικές υποχρεώσεις με την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Θερμό μετεγγραφικό Καλοκαίρι με μπόλικες προσθαφαιρέσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ