aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ξέρει τον δρόμο για την επιτυχία

Ανόρθωση: Ξέρει τον δρόμο για την επιτυχία

Το ερώτημα δεν είναι αν μπορεί η -φετινή- Ανόρθωση να νικήσει στο «ΑΕΚ Αρένα», από τη στιγμή που το πέτυχε με επιβλητικό τρόπο στο κύπελλο. Η απάντηση που περιμένουμε να δοθεί από τους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι είναι με ποιο επίπεδο απόδοσης θα κυνηγήσουν το «διπλό» στη σημερινή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Διότι από τον καιρό που μπήκαν στα πλέι οφ, ίσως και λίγο νωρίτερα, η αγωνιστική τους διάθεση αποδείχθηκε ικανή για το καλύτερο (βλέπε Απόλλωνα) αλλά και το χειρότερο (βλέπε Ομόνοια).

Κρίνοντας από την τελευταία της εμφάνιση, που ήταν εμφανώς αποτελεσματική, η «Κυρία» διαθέτει τη δυναμική για ανάλογη συνέχεια. Όπως και τον τρόπο να αναγκάσει την ΑΕΚ να κυνηγά το σκορ, αντί να το ανοίξει. Αρκεί να επαναλάβει μια πολύ καλή ανασταλτική συμπεριφορά, να αποφύγει τα ατομικά λάθη στα μετόπισθεν και να δει εκ νέου τον Ράγιος σε ηγετικό ρόλο.

Πρόκειται επίσης για ένα παιχνίδι που απαιτεί πάθος, το οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου αντλεί από τρεις πηγές: την ανάγκη της να διατηρηθεί στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας ενόψει των ημιτελικών του κυπέλλου, το γεγονός ότι ο προπονητής περιμένει από κάποιους παίκτες να του αποδείξουν πως έχουν θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου, καθώς και από την απαίτηση του κόσμου της Ανόρθωσης για καλές εμφανίσεις και νίκες επί όλων των αντιπάλων στον α’ όμιλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ