aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ξέρει τι να κάνει ο Στρέπελ για να βρει… γιατρικό

Ανόρθωση: Ξέρει τι να κάνει ο Στρέπελ για να βρει… γιατρικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η νέα αποτυχία της Ανόρθωσης απέναντι στην ΕΝΠ έχει προκαλέσει νέους τριγμούς στο οικοδόμημα του συλλόγου. Μία «Κυρία» η οποία ψάχνεται και ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και δεν δείχνει ικανή να παίξει υποφερτό ποδόσφαιρο. Κάθε άλλο μάλιστα… Κάθε αγωνιστική η εικόνα της αντί να βελτιώνεται γίνεται και χειρότερη. Απέναντι στο Παραλίμνι, οι τελικές προσπάθειές της ήταν λιγότερες από τα δάχτυλα του ενός χεριού και η εικόνα της απογοητευτική.

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Κοντεύει η ώρα των απαντήσεων, τις έχει;

Ο νέος κόουτς Γιούργκεν Στρέπελ ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να αλλάξει πολλά στην ομάδα. Και αν δεν το κάνει και με την αλλαγή προσώπων, ίσως η ομάδα του να μη σηκώσει κεφάλι. Άλλωστε ακολουθεί παιχνίδι που φέρει τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι». Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι στην ΑΕΚ («Αντώνης Παπαδόπουλος», Δευτέρα 29 Οκτωβρίου), η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει για τον τρόπο λειτουργίας της και το ποδόσφαιρο που παίζει. Ταυτόχρονα όμως είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Αμμοχώστου να στείλει τα μηνύματά της και να φωνάξει ότι είναι εδώ. Ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα για την ίδια και ότι διαθέτει και την ποιότητα, την ικανότητα και τη θέληση για να επιστρέψει δυναμικά. Απέναντι στην ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά τον κόσμο της. Αν τα καταφέρει ίσως μπορέσει να κάνει την αρχή για μία καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η ομάδα θα πάρει ψυχολογία και οι ποδοσφαιριστές μετά την πρώτη αγωνιστική θα χαμογελάσουν ξανά.

Ο Ολλανδός προπονητής λοιπόν, είναι δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές. Στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Δευτέρας αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Λαβόρδε και Κάτσαρ, ενώ στον πάγκο θα μείνει ένας εκ των Πράνιτς και Μπεσάτ. Δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες αλλαγές, όμως το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να δείξουν μεγαλύτερη αφοσίωση και αποφασιστικότητα. Κάτι που δεν έχουν παρουσιάσει εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ