aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ξεμούδιασμα που δίνει ευκαιρία για δοκιμές

Ανόρθωση: Ξεμούδιασμα που δίνει ευκαιρία για δοκιμές

Την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν θα έχουν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα υποδεχθεί στις 16:00 την ΠΑΕΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε φιλικό παιχνίδι με τον Γιούργκεν Στρέπελ να έχει την ευκαιρία να δει σε δράση ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής στους δύο αγώνες που κάθισε στον πάγκο της «Κυρίας».

Την επανεμφάνισή του στην αγωνιστική δράση θα κάνει ο Βάργκιτς, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι Σωτηρίου, Εγγλέζου και Κοφί. Απουσιάζουν με τις Εθνικές ομάδες δέκα ποδοσφαιριστές (Κατσαράβα, Ντουρίς, Οικονομίδης, Δημητρίου, Στρούνα, Ιωάννου και Παναγιώτου).

Πιθανόν ο Ολλανδός προπονητής να παρατάξει στη μεσαία γραμμή την τριάδα ποδοσφαιριστών- Βίκτορ, Πράνιτς, Ράγιος- που χρησιμοποίησε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και τους οποίους προορίζει για βασικούς και στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για την 10η αγωνιστική με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ