aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ξέμεινε από «κόφτες»

Ανόρθωση: Ξέμεινε από «κόφτες»

Με σημαντικές απώλειες θα παραταχθεί η Ανόρθωση στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο το ερχόμενο Σάββατο (8/2, 17:00). Το εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ (0-0) άφησε «πληγές» στην ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς δύο ποδοσφαιριστές (Κώστας Αρτυματάς, Nταουσβίλι, Καλτσάς) συμπλήρωσαν απαγορευμένο αριθμό καρτών.

Ο Γεωργιανός ανασταλτικός μέσος δέχθηκε κτύπημα, φούσκωσε το πόδι του, εντούτοις υπολογίζεται ότι θα προλάβει τον αγώνα που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα για την 20η αγωνιστική. Με δεδομένη την απουσία του Μαργκάσα δημιουργείται κενό στο χώρο της μεσοαμυντικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης: «Nα μην είναι προκλητικός. Δεν είναι θέμα κανενός Πετεβίνου ή ΑΠΟΕΛ»

Για πρώτη φορά φέτος ο Κετσπάγια θα στερηθεί στο ίδιο παιχνίδι και τους τρεις ανασταλτικούς μέσους πάνω στους οποίους στηρίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αναγκαστικά ο τεχνικός της «Κυρίας» θα κοιτάξει στον πάγκο με τον Μιχάλη Ιωάννου να αποτελεί μία επιλογή, ενώ λύσεις ως «οκτάρι» μπορεί να δώσει και ο Βασιλακάκης. Διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι οι Χριστοφή και Ανανίτζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ