aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ξεκαθαρίζουν με Πουλλαΐδη, ενημερώνουν για τα οικονομικά

Ανόρθωση: Ξεκαθαρίζουν με Πουλλαΐδη, ενημερώνουν για τα οικονομικά

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης σχετικά με την ψεσινή συνεδρία.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, συνήλθε απόψε σε πολύωρη συνεδρία με τη συμμετοχή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σε συνέχεια της τελευταίας συνεδρίας όπου εξετάστηκαν οι εξελίξεις μετά την παραίτηση του κ. Πουλλαΐδη.

Τις αμέσως επόμενες μέρες οι νομικοί σύμβουλοι του Σωματείου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις διαδικασίες και τα εκκρεμή θέματα που άπτονται του πληρεξουσίου που έδωσε ο κ. Πουλλαΐδης στον Σύλλογο.

Ακολούθως θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου για ενημέρωση των μελών του και από κοινού να παρθούν τελεσίδικες αποφάσεις για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση.

Μεγάλο μέρος της συνεδρίας αναλώθηκε για την εξέταση της οικονομικής κατάστασης της Ανόρθωσης, δεδομένου ότι τα κριτήρια Δεκεμβρίου είναι προ των πυλών. Από τώρα αρχίζει οικονομική εκστρατεία της οποίας οι δράσεις θα ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες.

Η συμβολή όλων κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Άοκνα συνεχίζουμε τις προσπάθειες για επανάκαμψη της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ