aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ξεκαθαρίζει το Υπουργείο Υγείας, «κανένα αίτημα» από ΚΟΑ

Ανόρθωση: Ξεκαθαρίζει το Υπουργείο Υγείας, «κανένα αίτημα» από ΚΟΑ

Το Υπουργείο Υγείας μέσω του Active και του Philenews ξεκαθάρισε ότι δεν έδωσε προφορική άδεια στην Ανόρθωση για να προπονούνται οι παίκτες της (όχι μαζί) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Αντώνης Καράς», επειδή διαμένουν κάποιοι εκεί κοντά. Ενώ από πλευράς ΚΟΑ, η Γενική Διευθύντρια του Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη μιλώντας στον τοπικό ραδιοσταθμό της Λεμεσού Sports 1, τόνισε πως δεν υπήρξε κανένα αίτημα.

«Δεν υπήρξε κανένα αίτημα από οποιαδήποτε ομάδα για να δοθεί άδεια για προπόνηση. Το διάταγμα της Κυβέρνησης λέει ότι όλες οι εγκαταστάσεις κλειστού ή ανοικτού χώρου παραμένουν κλειστές. Ο ΚΟΑ εξέδωσε δύο σχετικές ανακοινώσεις εφαρμόζοντας το διάταγμα της Κυβέρνησης», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους) έμαθα για το συγκεκριμένο ζήτημα για να είμαι ειλικρινής. Δεν έγινε κάποια διερεύνηση. Η εφαρμογή της νομοθεσίας δεν είναι κάτι που άπτεται των δραστηριοτήτων του ΚΟΑ. Η εφαρμογή του νόμου είναι δουλειά άλλων υπηρεσιών. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν συγκεκριμένα διατάγματα που όλοι οφείλουμε να εφαρμόζουμε».

Σημείωση: Η φωτογραφία αφορά σε προπόνηση πριν την εμφάνιση και εξάπλωση του κορωνοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ