aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ξεχώρισε τρεις μέσους ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ξεχώρισε τρεις μέσους ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με το Παραλίμνι ανήκει στο παρελθόν. Η Ανόρθωση πήρε αυτό που ήθελε πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έκλεισε το 2019 με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Ικανοποίησε τον κόσμο της σ’ ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, πρόσφερε θέαμα και γκολ και είναι εντός των στόχων της. Στόχοι οι οποίοι, για να υλοποιηθούν στο τέλος της σεζόν, χρειάζονται την απαραίτητη ώθηση.

Όπου ώθηση μπαίνει δίπλα και η λέξη «ενίσχυση». Ήδη στην Ανόρθωση έχουν αρχίσει μελέτη εδώ και μέρες. Ο Κοφί θεωρείται παρελθόν. Αν δεν έχει ήδη ενημερωθεί, αυτό θα γίνει μέχρι και αύριο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του έχουν ήδη στα χέρια τους τρεις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει για τη θέση του μέσου και στόχος είναι το όλο θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εκλεκτός θα «κλείσει» πριν την Πρωτοχρονιά, αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν και όσο πιο νωρίς ενταχθεί στο ρόστερ τόσο το καλύτερο, για να προσαρμοστεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Αυτό που θέλει η Ανόρθωση είναι έναν δημιουργικό μέσο. Με καλή κάθετη μεταβίβαση, τρεξίματα, να μπορεί να αλλάξει παιχνίδι με μακρινές μπαλιές και να «πατάει» την αντίπαλη περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Η Ανόρθωση του Κετσπάγια όπως την μάθαμε και η αντίδραση μετά την ήττα

Η προσπάθεια για ενίσχυση δεν θα σταματήσει εκεί για την ομάδα της Αμμοχώστου. Θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και ποδοσφαιριστής κάτω των 22 ετών. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος τη δεδομένη στιγμή. Ανάλογα με τι θα προκύψει και αν είναι κάτι καλό, την απόφαση θα τη λάβει ο Κετσπάγια. Αξίζει να τονιστεί ότι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός μπορεί να διαφοροποιηθεί σε περίπτωση που προκύψει πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή που είναι σήμερα στο ρόστερ. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για κανέναν ποδοσφαιριστή, όμως σε μία μετεγγραφική περίοδο πολλά αλλάζουν ανά πάσα στιγμή.

Πολλοί φίλοι της Ανόρθωσης διερωτήθηκαν γιατί δεν έπαιξε ως αλλαγή ο Σαντίκ κόντρα στο Παραλίμνι και το συνέδεσαν με πιθανή αποχώρηση. Ο Δανός επιθετικός έχασε κάποιες προπονήσεις μεσοβδόμαδα αφού παρέστη στην κηδεία στενού του προσώπου, ενώ και ψυχολογικά δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, αν και σε γενικές γραμμές είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε να έπαιρνε κάποια λεπτά συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια αντί του Ντούρις, που είναι πολύ κάτω σε απόδοση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ