aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ξαναβάζει τις… ράγες της σε ρόδες

Ανόρθωση: Ξαναβάζει τις… ράγες της σε ρόδες

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να ήταν το σκηνικό στην Ανόρθωση ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Για την ακρίβεια είναι κρυστάλλινο. Είτε σπάζει το ρόδι και κερδίζει για πρώτη φορά φέτος συνδιεκδικητή του τίτλου είτε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ζόρικα ως προς τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Μάλιστα, στο απευκταίο για την «Κυρία» σενάριο της ήττας, το τρένο θα εκτροχιαστεί οριστικά, αφού η ψαλίδα της βαθμολογικής διαφοράς θα ανοίξει στους 10 βαθμούς και μπροστά της θα είναι τρία βαγόνια.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να νικήσει για πρώτη φορά τον Χένινγκ Μπεργκ (δύο ήττες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός στις μεταξύ τους αναμετρήσεις), ώστε να παραμείνουν οι κυανόλεκοι σε τροχιά διεκδίκησης του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια. Το εμπόδιο είναι μεγάλο, αφού ο αντίπαλος παρουσιάζεται ισχυρός και αήττητος για 17 παιχνίδια, ενώ η παράδοση δεν αποτελεί καλό οιωνό για την Ανόρθωση. Την τελευταία δεκαετία σε 19 αναμετρήσεις η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε μόλις τέσσερις φορές.

Στο «Αντώνης Καρράς» έχουν αντιληφθεί όλοι τη σημασία του αγώνα, ξέρουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και ότι τυχόν επανάληψη της εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου με τον Απόλλωνα θα είναι καταδικαστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ