aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βρήκε αριστερό μπακ ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Βρήκε αριστερό μπακ ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένες επαφές με αριστερό μπακ είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, μιας και η περίπτωση Ναβαλόφσκι δεν προχώρησε, παρά τις νέες προσπάθειες που είχε καταβάλει.

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης που επέστρεψε χθες στην Κύπρο έχει εντοπίσει και έχει ξεχωρίσει μία περίπτωση πέραν του Ναβαλόφσκι. Δεν είναι Γεωργιανός, είναι σε επαφές και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Μπορεί να έχει χρόνο ακόμη η «Κυρία» μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, όμως απ’ την άλλη θα επιδιώξει να κλείσει το συντομότερο τα πλείστα κενά που υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Μοράις «εμπόδιο» για τον Αρτυματά

Στόχος του Κετσπάγια είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αρχές Ιουλίου να αποκτηθούν, πέραν των Λόρια, Βκγορτς, Οκριασβίλι και Μαργκάσα, ένας αριστερός μπακ και ένας ακραίος επιθετικός. Εφόσον κυλήσει βάση πλάνου ο προγραμματισμός της «Κυρίας» θα απομένει κενή άλλη μία θέση ξένου ποδοσφαιριστή και η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης θα κινηθεί ανάλογα με τις αδυναμίες που θα διαπιστώσει στα πρώτα φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ