aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Βράζουν» με τον Δημητρίου

Ανόρθωση: «Βράζουν» με τον Δημητρίου

Έντονα -και δικαιολογημένα- είναι τα παράπονα της Ανόρθωσης για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου. Σε 3-4 περιπτώσεις η απόφαση που πήρε ο ψηλόσωμος ρέφερι ήταν εντελώς λανθασμένη και ενώ η φάση ήταν ξεκάθαρη.

Όπως για παράδειγμα η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπενγκά, στο  πρώτο ημίχρονο, την οποία δεν δέχθηκε ποτέ, αφού ο Δημητρίου κιτρίνισε τον συμπαίχτη του, Χριστοφή που περνούσε από δίπλα του!

Όπως και στη φάση του πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Ερμή στο 71ο λεπτό. Εκεί, δεν φαίνεται να υπάρχει καν τράβηγμα στον Αρτάμπε, αλλά ο Δημητρίου έδειξε την άσπρη βούλα. Γκολ με το οποίο οι «φτεροπόδαροι» μπήκαν ξανά στο παιχνίδι

Επίσης, παράπονα εκφράζονται και για τη γενική αντιμετώπιση από τον διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς όπως υποστηρίζουν η στάση του ήταν προκλητική με αποκορύφωμα το απλωμένο χέρι (μπροστά στα μάτια του) στα τελευταία στάδια του αγώνα, το οποίο αγνόησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ