aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βλέπει τον εαυτό του στην «Κυρία»

Ανόρθωση: Βλέπει τον εαυτό του στην «Κυρία»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Αρχές Σεπτεμβρίου, πέρυσι, η απόκτηση του Ντορ Μίχα είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της Ανόρθωσης. Και με τις πρώτες του εμφανίσεις εδραιώθηκε η πεποίθηση ότι βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά. Με την ολοκλήρωση της σεζόν, η πλειονότητα των οπαδών της συνεχίζει να πιστεύει ότι έχει τις προδιαγραφές να αντεπεξέλθει στα απαιτητικά καθήκοντα του επιτελικού μέσου, αν και κατά καιρούς αμφισβητήθηκε. Αν προσθέσουμε ότι κάθε βδομάδα τα Μέσα Ενημέρωσης στο Ισραήλ δημοσιεύουν πληροφορίες ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ Μπερ Σεβά, το σκηνικό θυμίζει… ομίχλη.

Από το στενό του περιβάλλον, όμως, τονίζεται ότι το μέλλον του Ντορ Μίχα, τουλάχιστον για την επόμενη περίοδο, είναι στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Το είπε κι ο ίδιος στη διοίκηση, το είπε και ο πατέρας του σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «one.co.il». Ο Κόμπι Μίχα, παλιά δόξα του ποδοσφαίρου στο Ισραήλ, τόνισε πως ο γιος του ήταν καλός στη λήξασα περίοδο, αλλά «θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα». «Έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με ρήτρα 100 χιλιάδες ευρώ και για την ώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο ούτε για Κύπρο ούτε για Ισραήλ. Ο πάντως ίδιος βλέπει τον εαυτό του στην Ανόρθωση και απολαμβάνει την ηρεμία και το περιβάλλον που του προσφέρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόμπι Μίχα.

Στην ιστοσελίδα του Ισραήλ έκανε δηλώσεις, εκ μέρους της διοίκησης της Ανόρθωσης, ο Ανδρέας Πουλλαΐδης. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης είναι ένας άνθρωπος που ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια Μίχα την περασμένη σεζόν. «Ο Ντορ Μίχα έδειξε την αξία του στο γρασίδι. Αυτό το καλοκαίρι, όταν θα είναι μαζί μας από την αρχή της σεζόν και θα ακολουθήσει την προετοιμασία από το ξεκίνημα, περιμένουμε ότι θα είναι ακόμα καλύτερος. Έχουμε συμβόλαιο μαζί του για δύο χρόνια και φυσικά θέλουμε να μείνει. Είμαστε χαρούμενοι που είναι εδώ, αφού μεταξύ άλλων αυξάνονται οι φίλοι μας από το Ισραήλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του μεγαλομετόχου της «Κυρίας». Καταλήγοντας διευκρίνισε ότι ο Ντορ Μίχα «έχει ρήτρα αποδέσμευσης, οπότε πρέπει να περιμένουμε και να δούμε οποιεσδήποτε αποφάσεις για τη συνέχεια». Όπως είναι γνωστό, η ρήτρα αποδέσμευσης του Ισραηλινού είναι 100 χιλιάδες ευρώ κι όποια ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει πρέπει να καταθέσει το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό της εταιρείας της ομάδας της Αμμοχώστου.

Με δεδομένο ότι ο Μίχα στις 28 συμμετοχές που κατέγραψε στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο μόνο τρεις φορές δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Κετσπάγια στην ενίσχυση της ομάδας του και με κάποιον άλλον επιτελικό μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ