aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βλέπει και κρίνει την τετράδα ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Βλέπει και κρίνει την τετράδα ο Τιμούρ

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τέσσερα νέα αλλά όχι άγνωστα πρόσωπα θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα της Αμμοχώστου και στη λήξασα σεζόν έπαιξαν με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες. Ο λόγος για τους Νίκα Κατσαράβα, Μιχάλη Ιωάννου, Άντριζ Νεοφύτου και Κωνσταντίνο Γεωργαλλίδη.

Και οι τέσσερις θα λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα αξιολογηθούν από τον Τιμούρ Κετσπάγια και θα αποφασισθεί κατά πόσο θα πάρουν θέση στο ρόστερ της ομάδας ή θα υπάρξει επιδίωξη παραχώρησής τους.

Νίκα Κατσαράβα: Ο Γεωργιανός επιθετικός επιστρέφει από τη Λεχ Πόζναν έχοντας στις πλάτες του σοβαρό τραυματισμό (χειρουργική επέμβαση στον τένοντα) που τον κρατά εκτός γηπέδων από το φεύγα του 2020. Πριν τραυματιστεί είχε αρκετές συμμετοχές, όχι όμως τόσα πολλά αγωνιστικά λεπτά. Συγκεκριμένα είχε 7 συμμετοχές και 103 λεπτά στο πολωνικό πρωτάθλημα και 6 συμμετοχές και 96 λεπτά στο Γιουρόπα Λιγκ. Και στις δύο διοργανώσεις σημείωσε ένα γκολ. Επιδόσεις σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του που δεν έπεισαν τους Πολωνούς να πληρώσουν τη ρήτρα 200.000 για να τον αγοράσουν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα του δώσει την ευκαιρία και ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Μιχάλη Μανιά στο ρόστερ της Ανόρθωση. Με τη διαφορά ότι είναι κατά 5.000 το μήνα πιο ακριβός.

Μιχάλης Ιωάννου: 16 συμμετοχές (μόνο τρεις ως βασικός) κατέγραψε στην Ρόντα του Γιούργκεν Στρέπελ ο 20χρονος μέσος. Αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας και επιστρέφει πιο έτοιμος και αποφασισμένος να κυνηγήσει την καθιέρωση στην ομάδα που ανδρώθηκε. Ο Τιμούρ Κετσπάγια στην πρώτη σεζόν της δεύτερης θητείας του χρησιμοποίησε μόνο οκτώ φορές τον Ιωάννου, κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ όταν υπήρχε ανάγκη, και όχι στη μεσαία γραμμή.

Άντριζ Νεοφύτου: Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Καρμιώτισσα, αλλά επιλέχθηκε να παραμείνει στην ομάδα των Άνω Πολεμιδιών ως δανεικός για ένα χρόνο. Έπαιξε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα 19 ως βασικός. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε την ευκαιρία να τον αξιολογήσει σε αγώνες με πιο ψηλό βαθμό δυσκολίας και στην προετοιμασία ο 23χρονος ανασταλτικός μέσος θα προσπαθήσει να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει θέση στο ρόστερ.

Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης: Από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Ανόρθωσης, όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για την τεχνική του κατάρτιση και το ποδοσφαιρικό του θράσος. Στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας με τον ΑΣΙΛ Λύσης, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 23 συμμετοχές (13 ως βασικός), χωρίς να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ