aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βγάζει βόλτα το «σκυλί» ο Τιμούρ με τον Ολυμπιακό

Ανόρθωση: Βγάζει βόλτα το «σκυλί» ο Τιμούρ με τον Ολυμπιακό

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Γέβγεν Σελίν ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης της Ανόρθωσης με τον Ολυμπιακό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ουκρανός αριστερός μπακ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της βδομάδας και ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του εφόσον δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στο μυαλό του Γεωργιανού προπονητή «στριφογυρίζει» ήδη το σενάριο μετακίνησης του Ρενάτο Μαργκάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που αν συμβεί θα ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας στο «σκυλί» Μουρτάζ Νταουσβίλι.

Ο Γεωργιανός ανασταλτικός μέσος είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που έπαιξε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Δόξα στο Μακάρειο, ενώ πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα με σουτ εκτός περιοχής, που ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Του πήρε τον… αέρα την τελευταία 20ετία

Είναι δεδομένο πως το δίδυμο Αρτυματά – Μαργκάσα δεν μπορεί να τραβήξει το «κουπί» στη μεσαία γραμμή σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να έχει σε εγρήγορση ολόκληρο το ρόστερ που έχει στη διάθεση του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Mε το σταγονόμετρο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ