aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βγάζει τη λίστα από το συρτάρι ο Λέβι

Ανόρθωση: Βγάζει τη λίστα από το συρτάρι ο Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περίπτωση του Μίχαλι Κόρχουτ φαίνεται να έχει «ναυαγήσει» για την Ανόρθωση αν και ακόμη τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται 100% δεδομένο. Ο ποδοσφαιριστής τα είχε βρει με την «Κυρία» όμως κάποιες διαφορές με την ομάδα στην οποία ανήκει, ενδεχομένως και κάποιες δεύτερες δικές του σκέψεις έβαλαν φρένο στην κάθοδό του στην Κύπρο. Η πιο πάνω εξέλιξη δεν αφήνει με δεμένα τα χέρια τη διοίκηση, η οποία έχει ήδη αρχίσει το ψάξιμο γι’ άλλο ποδοσφαιριστή όσον αφορά στην ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν αποκλείεται ο Λέβι να βγάλει από το συρτάρι άλλες περιπτώσεις που είχε στη μικρή λίστα προτού καταλήξει στον Κόρχουτ.

Διαβάστε επίσης: Ξανά στα γήπεδα ο Πελέ

Όπως και να έχει το πράγμα, η Ανόρθωση τη δεδομένη στιγμή πάει για άλλες δυο κινήσεις ενίσχυσης. Μία για το αριστερό άκρο της άμυνας και μία για τη μεσαία γραμμή. Κινήσεις οι οποίες δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ακριβές και ούτε θα γίνει άλλη νέα υπέρβαση μιας και δεν σηκώνει το ταμείο να ξαναμπεί το χέρι βαθιά στην τσέπη. Με τις δυο αυτές κινήσεις είναι πιθανό να κλείσει το ρόστερ αν και ποτέ δεν είναι τίποτα δεδομένο αυτή την περίοδο. Ειδικά από τη στιγμή που η Ανόρθωση δεν έχει τα παιχνίδια της Ευρώπης, που θα της έβαζαν μεγαλύτερη πίεση για να κλείσει ποδοσφαιριστές, δεν αποκλείεται να περιμένει λίγο ακόμη μπας και βρεθεί κάτι αξιόλογο και σε καλύτερη τιμή. Ειδικά μέσα στον Αύγουστο ίσως προκύψουν κάποιες επιλογές από την… εξωτερική. Σήμερα η ομάδα της Αμμοχώστου επιστρέφει στις προπονήσεις σε μία προσπάθεια να αφήσει πίσω της τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λάτσι και να δει την επόμενη μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ