aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Βγάζει «μάτια» η μεγάλη αδυναμία της στο 4-4-2

Aνόρθωση: Βγάζει «μάτια» η μεγάλη αδυναμία της στο 4-4-2

Ο σχηματισμός 4-4-2 αρέσει στον Ρόνι Λέβι. Γι’ αυτό ήθελε τον Κατσαράβα στην ομάδα, γι’ αυτό και το δοκίμασε και στο φιλικό με τον Εθνικό. Ο Γεωργιανός ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο όταν έπαιξε πλάι στον Ντιουρίς, πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Σλοβάκου και φαίνεται πως ο Ισραηλινός προπονητής θα καθιερώσει σε πολλά παιχνίδια το συγκεκριμένο πλάνο.

Με την είσοδο του Λαβόρδε στην ομάδα, θεωρητικά, θα ενισχυθούν και τα άκρα της «Κυρίας», με τον Νικόλα Εγγλέζου πάντως να τα πηγαίνει πολύ καλά όσο αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ, προτού οπισθοχωρήσει στη θέση του Πράνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η μεγάλη αδυναμία της Ανόρθωσης, ήταν ευδιάκριτη τόσο στα ματς με τη Λάτσι, όσο και στο φιλικό με τον Εθνικό και δεν είναι άλλη από τη μεσοαμυντική γραμμή. Καλοί παίκτες οι Ζοάο Βίκτορ και Ιγκιεμπόρ, όμως κανείς εκ των δύο δεν είναι γρήγορος και ιδίως σε σχηματισμό χωρίς επιτελικό μέσο το πρόβλημα μεγαλώνει. Στο ρόστερ είναι και ο Οικονομίδης, ο οποίος επίσης δεν διακρίνεται για την ταχύτητά του.

Η Ανόρθωση χρειάζεται ένα οκτάρι που να έχει γρήγορα πόδια και ικανότητα στη δημιουργία παιχνιδιού. Να μπορέσει να «ενώσει» τη μεσαία γραμμή με την επίθεση και παράλληλα να καλύψει χώρους με τρεξίματα.

Ο Ρόνι Λέβι το έχει διαπιστώσει και γι’ αυτό άλλωστε παρά την αρνητική τροπή στην υπόθεση μετεγγραφής του Κόρχουτ, έδωσε προτεραιότητα στην απόκτηση μέσου. Τον χρειάζεται άμεσα η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ