aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βάζει τον Κβιλιτάια στη βιτρίνα η Γάνδη

Ανόρθωση: Βάζει τον Κβιλιτάια στη βιτρίνα η Γάνδη

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η στασιμότητα στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια κρατάει στον «πάγο» και τα θέματα προγραμματισμού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Από τη στιγμή που διοίκηση και τεχνική ηγεσία συνεννοήθηκαν να αφήσουν στην άκρη τις διαπραγματεύσεις για το μέλλον τους και να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μένουν στο συρτάρι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών των οποίων λήγουν τα συμβόλαια στο τέλος της σεζόν.

Μία εξ αυτών είναι και του Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Γεωργιανός επιθετικός αγωνίζεται στην ομάδα της Αμμοχώστου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Γάνδη. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του 27χρονου φορ κυρίως στο πρώτο μισό της σεζόν οδήγησε τους ανθρώπους της Ανόρθωσης σε διερευνητικές επαφές με τον βελγικό σύλλογο, ώστε να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι εφικτό να παραμείνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι προθέσεις της Γάνδης μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι για την «Κυρία», αφού οι Βέλγοι προσανατολίζονται να βάλουν πωλητήριο στον Κβιλιτάια στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα επιδιώξουν να μειώσουν τη χασούρα των 3.000.000 ευρώ που δαπάνησαν το Καλοκαίρι του 2018 για να τον αγοράσουν από την Ραπίντ Βιέννης. Η τιμή πώλησης ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ, ποσό απλησίαστο για τα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης.

Από τους κυανόλευκους εξαρτάται η παραμονή του Μιχάλη Μανιά, καθώς ο Ελλαδίτης ναι μεν έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, όμως η Ανόρθωση έχει το δικαίωμα διακοπής του εφόσον καταβάλει αποζημίωση δύο μηνιάτικων. Άλλα εφτά συμβόλαια ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για τους Τορνίκε Οκριασβίλι, Μπράνκο Βργκοτς, Γιώργο Γκαλίτσιο, Δημήτρη Χριστοφή, Ρενάτο Μαργκάσα και Γιώργο Παπαδόπουλο. Ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο, οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ δεν θα είναι λίγες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ