aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βάζει θεμέλια για το μέλλον η «Κυρία»

Ανόρθωση: Βάζει θεμέλια για το μέλλον η «Κυρία»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την πρόθεσή της να «δέσει» όσα περισσότερα χρόνια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» νεαρούς, εξελίξιμους και με προοπτική ποδοσφαιριστές δείχνει σε κάθε ευκαιρία η Ανόρθωση. Η αρχή έγινε με την επέκταση συμβολαίου του Μιχάλη Ιωάννου στην αρχή της σεζόν, η συνέχεια δόθηκε πρόσφατα με τον Νίκα Κατσαράβα και το… καλό τρίτωσε. Ανόρθωση και Παναγιώτης Αρτυματάς έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία για πρόωρη ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας έως το Μάιο του 2023. Το υφιστάμενο συμβόλαιο που διατηρεί ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της «Κυρίας» εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Παρά το γεγονός ότι ο Αρτυματάς μετρά μόλις πέντε συμμετοχές (τρεις στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο), ο Τιμούρ Κετσπάγια και όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ελπιδοφόρο μέλλον. Είναι μόλις 21 ετών, έδειξε όποτε του ζητήθηκε ότι μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Ανόρθωσης και με σκληρή δουλειά μπορεί σύντομα ν’ αποτελέσει ένα βασικό εργαλείο για την προσφυγική ομάδα. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για πρόωρη επέκταση συμβολαίου με αυξημένες απολαβές στον ποδοσφαιριστή, σε σχέση με το υφιστάμενο. Ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά το όλο θέμα είναι διαδικαστικό και μέσα στις επόμενες μέρες θα εκδοθεί και η σχετική ανακοίνωση.

Στα αξιοσημείωτα για την Ανόρθωση είναι πως με τον τρόπο στελέχωσης του φετινού ρόστερ δεν θα χρειαστεί να γίνουν πολλές κινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επομένως, η τεχνική ηγεσία θα χρειαστεί να προσθέσει κάποιες… πινελιές, ώστε να αυξήσει την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ. Το γεγονός αυτό λύνει τα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν θα αναγκαστεί να προχωρήσει και πάλι σε μαζικές προσθήκες, ενώ η ομάδα θα έχει περισσότερη ομοιογένεια. Αν στην πορεία προκύψει κάποια αποχώρηση ποδοσφαιριστή με μετεγγραφή σε άλλη ομάδα, τότε η τεχνική ηγεσία θα αξιολογήσει τα δεδομένα και θα πράξει ανάλογα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ