aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Τρύπα» €2.000.000, «ανοικτό» του Λέβι, τρέχει για Ντούρις

Ανόρθωση: «Τρύπα» €2.000.000, «ανοικτό» του Λέβι, τρέχει για Ντούρις

To οικονομικό άνοιγμα της Ανόρθωσης στη φετινή σεζόν και η «τρύπα» που θα αφήσει το ρίσκο ενίσχυσης της ομάδας αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την ομάδα της Αμμοχώστου. Πολύ μεγαλύτερο από τις αποτυχίες της «Κυρίας» εντός αγωνιστικών χώρων.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του ΑCTIVE (107.4 & 102.5) ο Πανίκος Θεοδοσίου το έλλειμμα της Ανόρθωσης στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα είναι περίπου στα 2.000.000 ευρώ.

Όπως λέχθηκε στην εκπομπή, η διοίκηση της Ανόρθωσης κάθεται σε αναμμένα «κάρβουνα» για το θέμα αποπληρωμής της μετεγγραφής του Μίχαλ Ντούρις. Ακόμα δεν έχει καταβληθεί ούτε σεντ στην Όρενμπουργκ για την απόκτηση του Σλοβάκου επιθετικού. Ναι μεν οι Ρώσοι είναι ελαστικοί και αποδέχονται να πάρουν με δύο δόσεις το ποσό των 600.000 ευρώ, όμως μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει η Ανόρθωση να πληρώσει περίπου 400.000 ευρώ ως πρώτη δόση.

Διαβάστε επίσης: Προτάθηκε και ενδιαφέρει ο 38χρονος Μπουρ, τον αγόρασε €1.000.000 ο Άγιαξ

Επιπλέον, η Ανόρθωση δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του ACTIVE οι δύο πλευρές έχουν ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς, καθώς ο Ισραηλινός είχε συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε επίσης: «Με ενδιέφερε η Ανόρθωση, αλλά επέλεξαν τον Μπουφ αντί εμένα»

Μέσα σε όλα αυτά η Ανόρθωση καλείται να μαζέψει τα «κομμάτια» της και να κυνηγήσει τον μοναδικό στόχο που απέμεινε μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο και είναι η κατάληψη της τέταρτης θέσης, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ