aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Τρελάθηκε ο Μπέος με Μανιά, το τραβάει στα άκρα»

Ανόρθωση: «Τρελάθηκε ο Μπέος με Μανιά, το τραβάει στα άκρα»

Στην Κύπρο αναμένεται εντός της ημέρας ο Ελλαδίτης επιθετικός Μιχάλης Μανιάς. Ο 30χρονος στράικερ αξιολογήθηκε θετικά από τον Τιμούρ Κετσπάγια για την αντικατάσταση του Μίχαλ Ντούρις και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προκύπτει συμφωνία σε όλα με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων.

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα Volosday.gr, ο Μιχάλης Μανιάς υπέγραψε συμβόλαιο την περασμένη Δευτέρα με την ομάδα του Βόλου. Αναφέρεται πως βρέθηκε εκεί και «αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα»! Η πλευρά του παίκτη διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπέγραψε με την ομάδα του Βόλου, σημειώνοντας ότι έγιναν επαφές, αλλά δεν επισημοποιήθηκε οποιαδήποτε συμφωνία.

Καλά ενημερωμένη πηγή του Goal.com.cy από την Ελλάδα μάς έλεγε χθες πως ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος έχει… τρελαθεί με την περίπτωση του Μανιά και εμφανίζεται αποφασισμένος να τραβήξει μέχρι τέλους την υπόθεση, γεγονός που ενδεχομένως να βάλει εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Ελλαδίτης Μανιάς η πρώτη… επιθετική κίνηση (video)

Μάλιστα, μάς λέχθηκε πως η πλευρά του Μανιά πήρε προκαταβολή από τη συμφωνία του με την ομάδα του Βόλου και αργότερα (σ.σ. όταν προέκυψε η πρόταση της Ανόρθωσης) ζήτησε να δώσει πίσω τα χρήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ