aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τους θέλει διακαώς και για τη νέα σεζόν!

Ανόρθωση: Τους θέλει διακαώς και για τη νέα σεζόν!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι εμφανίσεις τους, από την ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στην Κύπρο έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την «Κυρία». Φιλίπε Ολιβέιρα και Νίκολα Μίτροβιτς είναι δύο ποδοσφαιριστές που έδωσαν πολλά στον ενάμιση μήνα που βρίσκονται στην ομάδα και έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του κόσμου, της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η διοίκηση θέλει να τους ανανεώσει το συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, μιας και βλέπει ότι είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να τη βοηθήσουν για την υλοποίηση του αναβαθμισμένου σχεδιασμού της.

Γίνονται κάποιες σκέψεις από τη διοίκηση και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να αρχίσουν οι επαφές για να τα βρουν οι δύο πλευρές και να προχωρήσουν σε υπογραφές μιας και το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται τον προσεχή Μάιο.

Άλλωστε, από τους καλούς φετινούς παίκτες θα κτιστεί η Ανόρθωση της νέας περιόδου, ενώ για τον Αντρέ Άλβες, ο οποίος επίσης «βγάζει μάτια» να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο που υπέγραψε ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης σεζόν (2017-18).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ