aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τούς τα έψαλλε ο Κετσπάγια, περιμένει αποτελέσματα

Ανόρθωση: Τούς τα έψαλλε ο Κετσπάγια, περιμένει αποτελέσματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Καθόλου ικανοποιημένος δεν ήταν με τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια (0-1) ο Τιμούρ Κετσπάγια και η αλήθεια είναι ότι τους τα έψαλλε για τα καλά στα αποδυτήρια του ΓΣΠ. Περίμενε πολύ περισσότερα και είδε γενικότερα πράγματα να συμβαίνουν που δεν του άρεσαν καθόλου.

Άλλωστε με τις δηλώσεις του ο Γεωργιανός τεχνικός μετά το ντέρμπι με τους πράσινους φάνηκε πως ήταν αποφασισμένος να τρίξει τα δόντια στους παίκτες για να αποφευχθούν μελλοντικά παρόμοια πράγματα που επιφέρουν απώλειες βαθμών.

«Για μας αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε περιπτώσεις που έπρεπε να είμαστε καλύτεροι μέσα στο παιχνίδι δεν τις είχαμε. Θέλεις πολλά περισσότερα σε τέτοια παιχνίδια για να κερδίσεις. Εμείς δεν το είχαμε αυτό για να κερδίσουμε. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας μειονέκτημα σήμερα. Δεν είχε πολλές φάσεις το παιχνίδι. Ήταν λίγες, όμως αυτό που πιστεύω, είναι πως αυτό που δώσαμε πήραμε. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον, πολλές ομάδες είναι κοντά στην κορυφή, θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Θέλουμε αυτή την αγωνιστικότητα που έχουμε μέσα στην έδρα μας, να το δείξουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε και αυτό είναι που με προβληματίζει», είχε πει χαρακτηριστικά για όσους δεν θυμούνται, ο Κετσπάγια.

Το θέμα είναι οι παίκτες να κάνουν πράξη αυτά που ζητάει ο προπονητής τους και να αρχίσουν να κερδίζουν και στα εκτός έδρας ντέρμπι, αφού αυτά είναι που κρίνουν πρωταθλήματα. Και ως γνωστόν, αυτό είναι που ενδιαφέρει την ομάδα και τον κόσμο και το παραδέχθηκε πλειστάκις ο Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ