aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τους ήρθε πολύ βαρύ το 75άρι

Ανόρθωση: Τους ήρθε πολύ βαρύ το 75άρι

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Το 75άρι στην τιμή εισιτηρίου για τον τελικό κυπέλλου ήρθε πολύ βαρύ για τους φίλους της Ανόρθωσης. Από την ώρα που εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση, εκατοντάδες φίλοι της «Κυρίας» εκφράζουν με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της διοίκησης να ορίσει στα €75 τη τιμή του εισιτηρίου, τόσο για τη δυτική όσο και για την νότια κερκίδα του ΓΣΠ. Κι ενώ θεωρήθηκε πολύ δίκαιη η απόφαση για προτεραιότητα στο δικαίωμα εξασφάλισης εισιτηρίου, να δοθεί στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, και μάλιστα με τη διαδικασία της κλήρωσης, η γκρίνια μεγάλωσε λόγω της -όντως- τσουχτερής τιμής.

Οι διοικούντες έγιναν δέκτες εκατοντάδων σχολίων και παραπόνων και σίγουρα δεν ήταν ό,τι καλύτερο, ως διαδικασία στη χθεσινή μέρα. «Είναι τιμή τελικού κυπέλου. Σε μια περίοδο που τα σωματεία αιμορραγούν λόγω της πανδημίας πήραμε μια πολύ δύσκολη απόφαση. Υπό την έννοια ότι ο σεβασμός μας και η εκτίμησή μας προς τον κόσμο της Ανόρθωσης και ιδιαίτερα προς τους κατόχους διαρκείας, είναι κάτι δεδομένο», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση από αξιωματούχο της «Κυρίας». Με τη σημείωση ότι στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης, μελετήθηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο οι οπαδοί της Ανόρθωσης που θα πληρώσουν για παρακολουθήσουν τον τελικό της 15ης Μαΐου να «αποζημιωθούν» με καλύτερες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Εκ των πραγμάτων, η διοίκηση υποχρεώθηκε να ορίσει ψηλή τιμή εισιτηρίου για τον τελικό, σε μια προσπάθεια να αυξήσει -έστω και για λίγο- τη ρευστότητά της. Ας μην ξεχνάμε ότι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει πρέπει να πληρώνει ένα ποσό πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στις προσεχείς ημέρες (πριν από τη 15η Μαΐου) πρέπει να καταβληθεί ο μισθός Απριλίου κι αμέσως μετά θα αρχίσει αγώνας δρόμου για να καλυφθεί και ο Μάιος.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων για τον τελικό κυπέλλου συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, και ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ, εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ