aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τους έστειλε για... διακοπές ο εκνευρισμένος Κετσπάγια

Ανόρθωση: Τους έστειλε για… διακοπές ο εκνευρισμένος Κετσπάγια

Από χθες έχει αποφασιστεί οριστικά η διακοπή του πρωταθλήματος. Έτσι και οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έχουν ενημερωθεί ότι δεν θα γίνονται προπονήσεις για ένα σημαντικό διάστημα και ειδοποιήθηκαν ότι μπορούν να αρχίσουν τις διακοπές τους.  

Αναμένουμε λοιπόν, τις αποφάσεις που θα παρθούν για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, αφού ακόμη δεν έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες, ενώ υπενθυμίζουμε πως μετά από εντολή Τιμούρ Κετσπάγια από καιρό πριν, διευθετήθηκε αθλητικό κέντρο στις Πλάτρες. Ακόμη κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι οι ημερομηνίες για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της επόμενης σεζόν από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός της Ανόρθωσης είναι έντονα απογοητευμένος με την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος και την στάση που κράτησαν η Ομοσπονδία και σχεδόν όλα τα Σωματεία. Ο Κετσπάγια ήταν εκνευρισμένος τις τελευταίες ώρες και δεν ήθελε να έχει επαφή με κανέναν. Κάποια στιγμή θα μιλήσει και σίγουρα θα εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ