aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τουρκικός «εμφύλιος» για Μπέζους με «χορό» χρημάτων

Ανόρθωση: Τουρκικός «εμφύλιος» για Μπέζους με «χορό» χρημάτων

Οι λιγοστές ελπίδες που διατηρούσαν στην Ανόρθωση για απόκτηση του Ρομάν Μπεζούς άρχισαν να εξανεμίζονται. Εξ αρχής οι κυανόλευκοι κρατούσαν μικρό καλάθι για την περίπτωση του Ουκρανού μεσοεπιθετικού τονίζοντας την απροθυμία του παίκτη να έρθει στα μέρη μας και να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μετέφερε στους ανθρώπους της «Κυρίας» ότι δεν βλέπει «ζεστά» την προοπτική της Κύπρου και ότι για να αποχωρήσει από τη Γάνδη, όπου διατηρεί πολύ ψηλό συμβόλαιο, θα το πράξει για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τους Βέλγους το όνομά του προτείνεται σε αρκετές ομάδες και όπως ήταν λογικό οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν να πληθαίνουν στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ερτάν Σουζγκούν, η Σίβασπορ συμφώνησε με τον Μπεζούς για μετεγγραφή του και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τη Γάνδη. Όμως, τις τελευταίες ώρες η Ανκαραγκουτσού μπήκε «σφήνα» προσφέροντας περισσότερα χρήματα στο βελγικό σύλλογο. Από την στιγμή που προκύπτει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας που και μεγαλύτερο εκτόπισμα έχουν από την Ανόρθωση και περισσότερο χρήμα να προσφέρουν στη Γάνδη, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το κεφάλαιο Μπέζους παύει να υφίσταται για την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ