aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Του πήρε τον... αέρα την τελευταία 20ετία

Ανόρθωση: Του πήρε τον… αέρα την τελευταία 20ετία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την εξαιρετική παράδοση θέλει να συνεχίσει η Ανόρθωση απέναντι στον Ολυμπιακό αφού όποτε τον φιλοξενεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» συνήθως κερδίζει. Στην τελευταία 20ετία η Ανόρθωση έχει φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό 13 φορές. Απολογισμός; Δώδεκα νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Εντυπωσιακά στατιστικά. Σε αυτές τις 13 αναμετρήσεις η Ανόρθωση έχει πετύχει 38 γκολ και δέχθηκε 11. Αυτή την παράδοση θα επιδιώξει να συνεχίσει και αύριο στην έδρα της, για να παραμείνει στην κορυφή.

Σημαντική θα είναι και η βοήθεια του κόσμου από τις εξέδρες. Όπως λέχθηκε και επίσημα στην Ανόρθωση περιμένουν πάνω από 6.000 φίλους της ομάδας στις κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ήδη η προπώληση πηγαίνει αρκετά καλά και υπάρχει σιγουριά ότι ο κόσμος και πάλι θα είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία. Μία επιτυχία η οποία αν έρθει θα διατηρήσει την Ανόρθωση μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος που έχει τεθεί από την αρχή της σεζόν διά στόματος Τιμούρ Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ