aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τότε θα γίνουν επαφές για τις ανανεώσεις

Ανόρθωση: Τότε θα γίνουν επαφές για τις ανανεώσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετές ανοικτές εκκρεμότητες υπάρχουν στο ρόστερ της Ανόρθωσης, όμως για την ώρα ο Ανδρέας Παντελή δεν θέλει να μπει στη διαδικασία των συζητήσεων. Τουλάχιστον όχι στις επόμενες ημέρες, καθώς η «Μεγάλη Κυρία» έχει να δώσει τη σημαντική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα για το κύπελλο και είναι καλύτερα να γίνουν οι συζητήσεις μετά το πέρας της.

Διαβάστε επίσης: Τόσα… κοστολογείται ο Ντιούρις!

Έτσι, το κεφάλαιο ανανεώσεων θα ανοίξει αργότερα. Είναι γνωστό ότι στις προτεραιότητες της διοίκησης είναι η παραμονή των Αρούς, Ράγιος και Σισέ. Προσπάθεια θα γίνει και για τον Γκιουρίς, ώστε να αποκτηθεί είτε με νέο δανεισμό είτε με ελευθέρα μετεγγραφή. Δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση η παραμονή του Σλοβάκου επιθετικού, όμως η διοίκηση θα κάνει ό,τι καλύτερο για να βρεθεί ο τρόπος να παραμείνει κάτοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Aνανεώσεις συμβολαίου: Σε πρώτο πλάνο οι Αρούς και Ράγιος

Από εκεί και πέρα δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ ο Αντράζ Στρούνα σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Ένας βαθμός για κάθε ομάδα είναι το πιο σωστό αποτέλεσμα», ανέφερε, ενώ για τον πρόσφατο τραυματισμό του, πρόσθεσε: «Είμαι καλύτερα, τα δόντια μου είναι εντάξει, πρέπει να περιμένουμε. Το κάθε πράγμα χρειάζεται αρκετό χρόνο να διορθωθεί, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η φυσική μου κατάσταση είναι καλή». Όσο για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικός γιατί είναι ευκαιρία να πετύχουμε κάτι στο κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ