aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το «ξεσκαρτάρισμα» και οι αποφάσεις Κετσπάγια

Ανόρθωση: Το «ξεσκαρτάρισμα» και οι αποφάσεις Κετσπάγια

Μετά τον Ντουγκλάο και ο Ιγκιεμπόρ αποτελεί ξένο σώμα για την Ανόρθωση. Η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, όμως οι πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας περιόδου άρχισαν δειλά-δειλά να γίνονται και θα ενταθούν μόλις πέσουν οι υπογραφές με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός επιστρέφει σήμερα από την Αγγλία, έχει στα χέρια του συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα της Αμμοχώστου και τις επόμενες μέρες, πιθανότατα αρχές της επόμενης βδομάδας, θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κάνει την προεργασία σχετικά με το υφιστάμενο ρόστερ και αναλόγως θα κινηθεί στο μετεγγραφικό παζάρι για ενίσχυση της «Κυρίας» έχοντας ήδη ενημερωθεί για το διαθέσιμο μπάτζετ στη συνάντηση που έγινε με τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας, Χρήστο Πουλλαΐδη.

Διαβάστε επίσης: «Περιμένουμε τους Ρώσους για συμφωνία, εκτός ομάδας ο Ιγκιεμπόρ»

Από το υφιστάμενο ρόστερ ολοκληρώνεται το συμβόλαιο οκτώ ποδοσφαιριστών. Η απόφαση για αποχώρηση του Ιγκιεμπόρ είναι ειλημμένη. Ο δανεισμός του Φράνσις Ουζόχο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και με τα όσα διαδραματίστηκαν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην Ισπανία, ενώ δεν υπάρχει κάποιος όρος για ανανέωση της συνεργασίας με τον Στεφανέλι.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει σήμερα ο Κετσπάγια, το συμβόλαιο στο χέρι και οι μετεγγραφές

Όσον αφορά τον Μικελτάντζε, ο Κετσπάγια έχει θετική άποψη και η Ανόρθωση θα πληρώσει τη ρήτρα 30.000 ευρώ για αγορά των δικαιωμάτων του. Ελεύθεροι μένουν, επίσης, οι Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Στρούνα και Οικονομίδης. Ο Γεωργιανός εκτιμά πολύ τον Κροάτη αμυντικό και θα καταβληθούν προσπάθειες για να παραμείνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αν και ο 34χρονος στόπερ ενδιαφέρει σοβαρά και την Ομόνοια. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις η απόφαση ανήκει στον Κετσπάγια, ο οποίος προφανώς και θα ήθελε να «ξεφορτωθεί» και ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια, όμως κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο εάν προκύψει συμφωνία για να μην «πληγεί» οικονομικά η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ