aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το τουρκικό ενδιαφέρον για Ανανίτζε εξακολουθεί να υφίσταται

Ανόρθωση: Το τουρκικό ενδιαφέρον για Ανανίτζε εξακολουθεί να υφίσταται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τον περασμένο Ιανουάριο η μετεγγραφή του Τζάνο Ανανίτζε είχε εξελιχθεί σε σίριαλ. Τέσσερις ομάδες, οι Άρσεναλ Tούλα (Ρωσία), Ροστόφ (Ρωσία), ΑΕΚ Αθηνών και Ντενιζλισπόρ (Τουρκία) είχαν προσεγγίσει τον Γεωργιανό μέσο και παρά το γεγονός ότι πρόσφεραν περισσότερα χρήματα από την Ανόρθωση δεν κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής επέλεξε τελικά την «Κυρία» λόγω Τιμούρ Κετσπάγια και υπέγραψε με την ομάδα της Αμμοχώστου συμβόλαιο πέντε μηνών με μηνιαίες απολαβές 7.000 ευρώ, συν πληρωμή σπιτιού και αυτοκινήτου, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και μπόνους για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον Φοίνικα στο στήθος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, επηρεαζόμενος φυσικά από την αγωνιστική απραξία για αρκετό καιρό. Γι’ αυτό δεν είναι βέβαιο ότι η Ανόρθωση θα ανανεώσει η συνεργασία της μαζί του.

Αν δεν γίνει αυτό, ο παίκτης δεν φαίνεται πως θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Η Ντενιζλισπόρ δεν έχει πάψει να διαπραγματεύεται μαζί του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «www.yeniasir.com.tr». «Η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Οι «μαυροπράσινοι» αναζητούν έναν παίκτη που να αγωνίζεται ως 10άρι, ενώ συνεχίσουν τις συνομιλίες τους με τον Γεωργιανό Τζάνο Ανανίτζε, ο οποίος αγωνίζεται στην Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ