aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Το ταξίδι στην Κίνα και η παράταση στην ανακοίνωση προπονητή

Aνόρθωση: Το ταξίδι στην Κίνα και η παράταση στην ανακοίνωση προπονητή

Του Πανίκκου Θεοδοσίου

O κύβος ερρίφθη. Ο Ιγκόρ Μπίσκαν θα είναι ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης. Οι δυο πλευρές, Ανόρθωση και Ιγκόρ Μπίσκαν συμφώνησαν σε όλα και μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Κροάτης έχει ήδη στα χέρια του το συμβόλαιο και σύντομα αναμένεται να το στείλει υπογεγραμμένο στα γραφεία της «Κυρίας» στην Λάρνακα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Μπίσκαν θα έρθει στην Κύπρο αρχές της επόμενης εβδομάδας και αυτό γιατί ο 40χρονος τεχνικός είναι καλεσμένος σε ένα φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Κινα, κάτι που έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό. Έτσι η πρόσληψη του νέου τεχνικού θα οριστικοποιηθεί μάλλον αρχές της εβδομάδας όταν και θα επιστρέψει στην Κροατία.

O νταμπλούχος με την Ολύμπια Λουμπλιάνας πέρυσι προπονητής δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (6/9), εντούτοις παρακολούθησε διαδικτυακά αρκετούς φετινούς αγώνες της Ανόρθωσης, ώστε να έχει εικόνα για τη δυναμική της ομάδας.

Ο Μπισκαν θα φέρει μαζί του άλλα δυο άτομα που θα τον πλαισιώσουν στο προπονητικό επιτελείο. Όπως έγραψε η «GoalNews» στη σημερινή έκδοση πρόκειται για τους Άντε Τόμιτς και ο Βέντραν Νάγκλιτς Ο μέχρι προσφάτως Κροάτης ποδοσφαιριστής, Άντε Τόμιτς ήταν ο επικεφαλής των βοηθών του στην Ολύμπια Λουμπλιάνας, ενώ ο δρ Νάγκλιτς (με διδακτορικό στην κινησιολογία) είναι ευρύτερα γνωστός στην Κροατία, με αρμοδιότητες στη βελτίωση της δύναμης και της φυσικής κατάστασης των αθλητών. Συνεργάστηκε με αρκετές ομάδες ποδοσφαίρου όπως η Διναμό Ζάγκρεμπ, η Άδανασπορ, η Σέριφ ενώ ήταν υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της Εθνικής μπάσκετ της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

Παράλληλα, είναι δεδομένο πως ο Σίμος Ταραπουλουζης μένει δίπλα από τον Μπισκαν με πολύ σημαντικό ρόλο αφού ο Κύπριος τεχνικός θα είναι το δεξί χέρι του Κροάτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ