aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το στοίχημα του Λέβι

Ανόρθωση: Το στοίχημα του Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όπως και να το κάνουμε, όταν είσαι η Ανόρθωση, έχεις τέσσερις βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και παίζεις με την ουραγό Αλκή, τότε τίποτε λιγότερο δεν μπορεί να σε ικανοποιεί πέρα από τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος της «Κυρίας» στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την Αλκή εκτός έδρας, μιας και όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί τεράστια αποτυχία και πλήγμα. Ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τη νίκη. Οι παίκτες το αισθάνονται στο πετσί τους και ο κόσμος ζητά καλές εμφανίσεις και νικηφόρα αποτελέσματα. Όλα αυτά φέρνουν, όπως και να το κάνουμε, μία έξτρα πίεση στην ομάδα της Αμμοχώστου. Μία πίεση όμως που πρέπει να τύχει σωστής διαχείρισης μιας και αν θέλει να πάει ψηλά τη φετινή σεζόν θα πρέπει η ποιότητά της να υπερισχύει της πίεσης που θα έχει σε κάθε παιχνίδι για το αποτέλεσμα.

Αυτό που χρειάζεται τώρα η Ανόρθωση είναι μία νίκη που θα της δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και ακολούθως να πάρει πολύ περισσότερα από κάποιους παίκτες-κλειδιά που διαθέτει στο ρόστερ της και οι οποίοι ακόμη είναι πολύ πίσω απ’ αυτά που μπορούν να προσφέρουν. Ποδοσφαιριστές όπως οι Ράγιος, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Βίκτορ, Ντουρίς δεν έχουν δώσει αυτά που γνωρίζουμε ότι μπορούν και αυτό είναι ένα θέμα για τον Λέβι. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ένα προσωπικό στοίχημα για τον Ισραηλινό, το να μπορέσει να ανεβάσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές και να τους βοηθήσει να προσφέρουν στο γήπεδο πολύ περισσότερα.

Το γνωρίζει πολύ καλά, άλλωστε, ότι το ανέβασμα κάποιων παικτών-κλειδιά μπορεί να κάνει τη διαφορά σε πολλά παιχνίδια. Κόντρα στην Αλκή, η Ανόρθωση αν κάνει τα βασικά πιστεύεται ότι θα πάρει τη νίκη και να κερδίσει χρόνο ενόψει της συνέχειας. Μία νίκη η οποία αν έρθει θα είναι ό,τι καλύτερο να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση που θα αφήνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ