aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το σίριαλ πάει να γίνει… εφιάλτης!

Ανόρθωση: Το σίριαλ πάει να γίνει… εφιάλτης!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα τεράστιο «αγκάθι» αποτελεί για την Ανόρθωση η εξεύρεση αριστερού μπακ. Η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία κατάφεραν να φέρουν στην Κύπρο τον Ρουμάνο διεθνή Γιασμίν Λατοβλέβιτσι, με τον οποίο φαινόταν ότι υπήρχε συμφωνία. Άλλωστε, για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Κύπρο σημαίνει ότι οι δυο πλευρές προφορικά τα είχαν βρει στο οικονομικό.

Ωστόσο, ποτέ δεν έπεσαν υπογραφές και ο παίκτης έφυγε μιας και κάπου αλλού κόλλησαν οι διαπραγματεύσεις. «Ενημερώνουμε ότι παρά την επιθυμία του Γιασμίν Λατοβλέβιτσι να έρθει στην Κύπρο για απευθείας επαφές, όπως και έγινε, εντούτοις οι απαιτήσεις του παίκτη ήταν τέτοιες που δεν άφησαν περιθώριο συνεργασίας», ανέφερε η διοίκηση χθες σε σχετική ενημέρωση προς τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Λόγω όρου αποδέσμευσης «πακέταραν» ξανά τον Λατόβλεβιτσι!

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν ο 32χρονος αριστερός μπακ ζήτησε όπως μπει όρος στο συμβόλαιό του ότι σε περίπτωση που βρει άλλη καλύτερη πρόταση μέχρι τις 29 Αυγούστου να μπορεί να μείνει ελεύθερος και να αποχωρήσει. Κάτι τέτοιο η διοίκηση ήταν αδύνατο να αποδεχθεί μιας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνει με άδεια χέρια. Έτσι, οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν καρποφόρησαν και το σίριαλ αριστερού μπακ στην Ανόρθωση καλά κρατεί.

Διαβάστε επίσης: Ναυάγιο με Λατόβλεβιτσι!

Μετά και το διπλό ναυάγιο στην περίπτωση Κόρχουτ, αλλά και μερικών άλλων περιπτώσεων η «Κυρία» είναι υποχρεωμένη να στρέψει αλλού την προσοχή της. Έχει στη διάθεσή της μία εβδομάδα και τώρα «τρέχει» για να καλύψει τη θέση αυτή περιμένοντας νέες προτάσεις. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο το όνομα του Λατοβλέβιτσι να επανέλθει στο ρεπορτάζ της ομάδας, ειδικά αν ο ίδιος δεν βρει κάτι άλλο και η Ανόρθωση δεν αποκτήσει άμεσα άλλο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ