aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: To σενάριο που απεύχονται για Ντούρις

Ανόρθωση: To σενάριο που απεύχονται για Ντούρις

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Ανόρθωση μετά από αρκετό καιρό. Η «Κυρία» γεύτηκε τη χαρά της νίκης έπειτα από τις 26 Αυγούστου και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Δόξα.

Η επιτυχία επί του Απόλλωνα είναι πολύ μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα της Αμμοχώστου έγινε μόλις η δεύτερη που κερδίζει στο Τσίρειο τον Απόλλωνα επί των ημερών του Σωφρόνη Αυγουστή. Όμως, καιρός για… σαμπάνιες ασφαλώς και δεν υπάρχει στην Ανόρθωση. Δεν το επιτρέπει το κάκιστο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

Για να επανέλθει η ομάδα της Αμμοχώστου σε τροχιά διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου θα πρέπει να γίνουν πολλά με κυριότερο να μπουν βαθμοί στο «σακούλι». Στα πλέον ενθαρρυντικά για την Ανόρθωση, πέραν των βαθμών της νίκης, ακούσει στο όνομα Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος φορ αν και έπαιξε για πρώτη φορά ως αριστερός εξτρέμ σκόραρε δύο γκολ και απέδειξε γιατί προκλήθηκε τόσος ντόρος το περασμένο καλοκαίρι γύρω από τ’ όνομά του και γιατί η Ανόρθωση πραγματοποίησε την ακριβότερη μετεγγραφή ξένου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της.

Ο Ντούρις αποχώρησε τραυματίας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και όλοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εύχονται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων να μην είναι δυσάρεστα, ώστε να έχουν το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας διαθέσιμο στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα.

Ήδη ο Γιούργκεν Στρέπελ πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες των Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο, οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευμένο αριθμό καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ