aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το ποσό που αξιώνει ο Πουλλαΐδης από τους Παντελή-Γιάγκου

Ανόρθωση: Το ποσό που αξιώνει ο Πουλλαΐδης από τους Παντελή-Γιάγκου

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση Όρενμπουργκ στις τάξεις της Ανόρθωσης. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης ανέλαβε να ξεπληρώσει τις αμαρτίες του τέως Δ.Σ. καθώς δεν είχε πληρωθεί ούτε ευρώ στην ομάδα της Ρωσίας για την μετεγγραφή του Μίχαλ Ντούρις. Όπως ενημερώσαμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» έχει προχωρήσει στην κατάθεση της πρώτης δόσης προς τους Ρώσους, η οποία αφορά το ποσό των 150.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Κεφάλαιο Όρενμπουργκ: Έμβασμα €150.000 από τον Πουλλαΐδη

Υπενθυμίζουμε πως το συνολικό ποσό για τη μετεγγραφή του Σλοβάκου στους κυανόλευκους από τους Ρώσους, μαζί με τον Μαμούκα, πλησιάσει το 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Και αυτό γιατί υπάρχει στη συμφωνία ημερήσιος τόκος στις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα το χρέος να υπερδιπλασιαστεί. Ωστόσο ο Μαμούκα μεσολάβησε και έχει προκύψει συμφωνία με τους Ρώσους, όπως η Ανόρθωση πληρώσει 750.000 ευρώ και κλείσει το θέμα.

Όσον αφορά τους Ανδρέα Παντελή και Κυριακό Γιάγκου είχαν υποσχεθεί υπογράφοντας και σχετική συμφωνία ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι την εξόφληση των 400.000 ευρώ στον Μαμούκα. Αυτό το ποσό αναμένεται να αξιώσει η πλευρά Πουλλαΐδη από τον πρώην πρόεδρο και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ